01.03.2014 22:17

Booy: "Zo onterecht, zo onverdiend"

Met het gezicht op onweer beende Foeke Booy zaterdagavond na de nederlaag van zijn Go Ahead Eagles tegen PSV (2-3) door de catacomben van de Adelaarshorst. "Het is zo zuur dat we met lege handen staan. Zo onverdiend, zo onterecht. Ik vind dit heel erg voor mijn spelers.''

"We speelden een uitstekende eerste helft'', zei Booy. "Het klink misschien gek als we tegen PSV spelen, maar kort na rust hadden we gewoon 3-0 moeten maken'', zo doelde hij op de enorme misser van Erik Falkenburg. "Bij de volgende aanval is het 2-1 en daarna kunnen we die voorsprong niet meer vasthouden. We hadden recht op 3 punten, maar staan met lege handen. Dat is ongelooflijk jammer. Want ik weet hoe hard mijn spelers trainen en er voor werken.''