02.03.2014 19:15

Promes: "Onoplettendheid van onze kant"

Promes vecht een duel uit met Van der Maarel (2-3-2014).

Quincy Promes was zondag ontevreden met het gelijke spel tegen FC Utrecht (1-1). Vooral de manier waarop de tegentreffer tot stand kwam, maakte de teleurstelling groot bij Promes. Na acht seconden in de tweede helft lag de bal al achter doelman Nick Marsman in het net.

"Onnodig puntverlies", reageerde Promes tegenover de camera van FOX Sports. "Als je 1-0 voorkomt en met een voorsprong de rust ingaat, dan is het wel zonde als je na tien seconden al weer gelijk staat. Dat is wel een teleurstelling. Dat was onoplettendheid van onze kant. Maar we creëerden nog wel kansen en dan is het helemaal zuur als een doelpunt onterecht wordt afgekeurd."

Toch was het voor Promes een mooie week om op terug te kijken. De doelpuntenmaker kreeg te horen dat hij tot de definitieve selectie behoort voor de oefeninterland tegen Frankrijk. "Afgelopen week was een hele mooie week", vervolgt de vleugelaanvaller. "Heel veel mooie berichten gekregen en ik kijk er naar uit om me morgen te melden. Ik heb er heel veel zin in en laat het allemaal op me af komen. En bewijzen dat ik erbij hoor."