04.03.2014 11:38

Twente reageert op beschuldigingen

FC Twente voelde zich genoodzaakt om te reageren op de beschuldigen van Voetbal International. Op de officiële clubwebsite geven de Tukkers aan het contract van Steve McClaren niet met 2,5 miljoen euro te hebben afgekocht.

"Op de website van Voetbal International staat onder de kop ‘FC Twente tastte diep in buidel voor vertrek McClaren’ vermeld dat FC Twente in haar jaarrekening een post ontslag- en reorganisatievergoeding van 2.5 miljoen euro heeft opgenomen. Op basis daarvan wordt geconcludeerd dat FC Twente diep in de buidel heeft moeten tasten om de nog doorlopende verbintenis van Steve McClaren af te kopen", laat Twente weten via de officiële kanalen.

"FC Twente heeft in haar jaarrekening inderdaad een post ontslag- en reorganisatievergoeding van 2,5 miljoen euro opgenomen. Dit bedrag is echter niet in belangrijke mate toe te schrijven aan het vertrek van de voormalige hoofdtrainer, maar betreft ook met name afwaarderingen en voorzieningen voor transacties gedurende de zomertransferwindow."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner