04.03.2014 15:43

'Theo Janssen stopt per direct'

Theo Janssen heeft balbezit tijdens Vitesse - Feyenoord (6-10-2013)
Theo Janssen heeft balbezit tijdens Vitesse - Feyenoord (6-10-2013)

Theo Janssen stopt per direct met het spelen van betaald voetbal. Dat meldt het VARA-programma Bureau Sport dinsdagmiddag. De 32-jarige middenvelder is herstellende van een dubbele knieblessure en kwam zodoende al een tijdje niet meer in actie voor Vitesse.

Het VARA-programma meldt het bericht via Twitter. "Vitesse-icoon Theo Janssen gaat vanavond bekendmaken dat hij per direct stopt met voetballen. Theo, bedankt!", valt er te lezen. Janssen raakte in het begin van het seizoen ernstig geblesseerd aan zijn knie tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord. Janssen moest worden geopereerd aan zijn kruisband.

Nog tijdens zijn revalidatie raakte de middenvelder tijdens een training in februari wederom geblesseerd. Deze keer was het de meniscus die Janssen parten speelde. Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen zei enkele weken geleden in Studio Voetbal dat de motivatie van de speler naar 'de absolute nulgrens' gezakt was.

"De vorige keer zei hij ook: ik stop ermee, het is klaar, over en uit. Toen kwam hij er ook op terug. Hij gaat nu toch twijfelen of hij die schoenen weer aantrekt", zei de belangenbehartiger. Zowel Rob Jansen als Vitesse was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner