10.03.2014 16:14

Meijers twee jaar langer bij ADO

ADO Den Haag heeft de optie in het contract van Aaron Meijers gelicht. De linksback, die ook op het middenveld uit de voeten kan, blijft zodoende twee jaar langer in Den Haag. Dat maakt die club maandag via de officiële kanalen bekend.

Henk Fräser complimenteerde afgelopen week Meijers door te stellen dat hij de laatste weken als enige speler een zekerheidje is op basis van zijn spel en inzet tijdens het huidige seizoen. Meijers had een optie in zijn contract staan, waardoor hij twee jaar langer in Den Haag zou blijven. Die optie is maandag door de club uit de Hofstad gelicht.

De linkspoot kwam in de zomer van 2012 over van RKC Waalwijk, hij tekende toen een contract van twee jaar met een optie voor nog twee in Den Haag. De 26-jarige Meijers is door zijn komst naar ADO Den Haag weer terug bij zijn roots, aangezien hij geboren is in Delft. Zijn debuut in het betaald voetbal maakte hij in 2006 bij FC Volendam. Meijers speelde tot dusver 58 competitiewedstrijden voor ADO, daarin wist hij één keer te scoren.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner