14.03.2014 17:01

FC Twente zoekt een spits tegen AZ

Aangezien Luc Castaignos geschorst is, treedt FC Twente zondag met een nieuwe spits aan tegen AZ. Wie dat is, wil trainer Michel Jansen nog niet verklappen. "Er zijn meerdere spelers die daarvoor in aanmerking komen", zei Jansen, die deze week op het trainingsveld diverse opties heeft geprobeerd. "Het is aan ons om de puzzel zo neer te leggen, dat we met een goed verhaal komen."

Normaal gesproken is Torgeir Börven de eerste vervanger van Castaignos in de spits, maar de Noor kampt met de naweeën van een enkelblessure. Börven ontbrak daardoor vorige week op bezoek bij Go Ahead Eagles (1-0). "We zullen zien of hij de wedstrijd haalt", aldus Jansen. Shadrach Eghan is in ieder geval wel fit verklaard. Wout Brama traint na een jaar blessureleed weer voluit mee, maar ontbreekt nog tegen AZ.

FC Twente wist de laatste drie wedstrijden niet te winnen en lijkt daardoor afgehaakt in de strijd om de landstitel. De Tukkers staan derde, op 9 punten van koploper Ajax. "We moeten onze rug rechten", aldus Jansen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner