17.03.2014 09:27

Boëtius: "Te Vrede kan een killer worden"

Mitchell te Vrede begon tegen sc Heerenveen voor de tweede keer op rij in de basis. De aanvaller profiteert van de schorsing die topscorer Graziano Pellè kreeg te verwerken. Zijn medespelers zien het zitten in de jonge spits.

Jean-Paul Boëtius is van mening dat de samenwerking met de nieuwe aanvalsleider beter kan. Al is het wennen met Te Vrede in de spits, geeft de international toe in Metro. ”Met Graziano weten we precies waar we aan toe zijn. Mitchell moeten we wat dat betreft nog een beetje leren kennen. Maar tijdens de trainingen gaat dat steeds beter, we krijgen er meer en meer vastigheden ingeslepen.”

Ondanks het feit dat Te Vrede het moeilijk had tegen sc Heerenveen voorziet Boëtius een mooie toekomst voor de spits. ''Ik weet zeker dat Mitchell een killer kan worden. Kijk maar naar de gretigheid die hij heeft om te scoren. Dat hebben niet alle spelers, ik ook niet. Wat dat betreft is hij echt een voorbeeld voor anderen. Als ik hem vergelijk met de speler van toen ik net bij Feyenoord 1 kwam en de speler die hij nu is, dan zie ik een groot verschil. Hij is in korte tijd beter geworden'', zegt Boëtius.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner