17.03.2014 14:34

Invaller Bruns wil stap hogerop

Thomas Bruns in actie tijdens Heracles Almelo - SC Cambuur. (9-2-2014)
Thomas Bruns in actie tijdens Heracles Almelo - SC Cambuur. (9-2-2014)

Thomas Bruns wil komende zomer graag een stap hogerop doen. De middenvelder speelde tijdens het huidige seizoen 26 wedstrijden, maar deed dat dertien keer als invaller. Een transfer ligt dus niet voor de hand. 

"Vorig seizoen heb ik laten zien dat ik goed kan voetballen", vertelt Bruns aan TwenteSport. "Ik weet ook dat ik het kan, maar het vervelende is juist dat ik dat op dit moment niet kan laten zien. Het enige dat ik kan doen is alles geven op de trainingen en bij het tweede en dan maar afwachten wanneer de trainer bepaalt om mij of iemand anders een kans te geven in de basis."

Bruns liet vorig seizoen zien aardig te kunnen voetballen, maar tijdens het huidige seizoen zit de middenvelder meer op de bank dan hem lief is. Ben Rienstra, Simon Cziommer en Iliass Bel Hassani krijgen veelal de voorkeur boven Bruns. De middenvelder twijfelt aan zijn toekomst in Almelo. "Ik ga de komende zomer alles eens op een rijtje zetten."

"Het is niet zozeer dat ik de stap omhoog wil maken, maar ik wil gewoon kijken of er een mooie club aanklopt", vervolgt Bruns. "Zelfs dan ga ik nog niet zomaar weg, want ik ben Heracles dankbaar voor wat ze voor mij gedaan hebben. Ik ben hier geworden zoals ik nu ben en dat zal ik niet snel vergeten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner