19.03.2014 16:43

Marsman kan rekenen op vertrouwen Jansen

Nick Marsman tijdens FC Twente - Heracles Almelo. (17-1-2014)
Nick Marsman tijdens FC Twente - Heracles Almelo. (17-1-2014)

Nick Marsman hoeft voorlopig niet te vrezen voor zijn plek onder de lat bij FC Twente. De jonge doelman ging onlangs een aantal keer opzichtig in de fout, maar volgens trainer Michel Jansen zal hij zijn basisplaats niet snel kwijtraken.

Afgelopen zomer trok FC Twente Sonny Stevens van FC Volendam aan. Stevens werd gehaald voor de basis, maar kwam door een blessure op de bank terecht. Marsman heeft krediet opgebouwd. "Hij zag er bij de goal van AZ inderdaad niet goed uit", zegt Jansen in Voetbal International. "Maar in het vervolg van de wedstrijd herstelde Nick zich goed en bleef hij ook in het meevoetballen rustig."

"Hij is een jonge speler en een van de velen bij ons die dit seizoen voor het eerst op Eredivisie-niveau spelen. Dan mag je een mindere fase doormaken. Wij zullen hem dan ook zeker niet zomaar passeren", stelt Jansen zijn doelman gerust. Marsman mocht na de komst van Stevens vertrekken bij Twente, een terugkeer naar Go Ahead Eagles lag op de loer, maar Stevens raakte geblesseerd aan zijn schouder, waardoor Marsman moest blijven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner