24.03.2014 15:45

Van la Parra weet niets van interesse Feyenoord

Maandagochtend werd bekend dat Rajiv van la Parra zijn contract bij sc Heerenveen kan verlengen. Naar verluidt staat de aanvaller ook in de belangstelling van Feyenoord, maar Van la Parra hoorde nog niets van de Rotterdammers.

ajiv van La Parra kan zijn aflopende contract bij sc Heerenveen verlengen. Of de 22-jarige flankspeler dat gaat doen is nog niet bekend. Hij zou ook in de belangstelling van Feyenoord staan.

"Ik heb met Hans Vonk (manager voetbalzaken, red.) gesproken en vernomen dat Heerenveen met me verder wil", zegt Van La Parra tegen de Leeuwarder Courant. "Ik heb alles bij mijn zaakwaarnemer neergelegd. Ik wacht eerst de play-offs af en zie na het seizoen wel wat ik doe."

Van la Parra speelde in de jeugd van Feyenoord, maar vertrok in de zomer van 2008 naar Caen. Zijn tijd in Frankrijk werd echter geen succes. In 2011 tekende de vleugelaanvaller bij sc Heerenveen. Feyenoord zou de transfervrije aanvaller willen aantrekken als opvolger van Ruben Schaken. Van la Parra hoorde nog niets vanuit Rotterdam-Zuid. "De interesse van Feyenoord is volgens mij niet meer dan een gerucht, al streelt het me wel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner