27.03.2014 14:17

Verbeek bezig aan laatste maanden in Breda

Danny Verbeek werd in de zomer van 2012 door Standard Luik overgenomen van FC Den Bosch. De buitenspeler werd vervolgens aan NAC Breda verhuurd, daar speelt Verbeek nu al twee seizoenen. Maar daar lijkt het voorlopig bij te blijven.

Naar verluidt moet De Parel van het Zuiden een ton betalen als huursom voor Verbeek. Dat geld heeft NAC niet. "Ik denk dus dat ik aan mijn laatste maanden bezig ben in Breda", laat de vleugelspits weten aan Voetbal International. De Bredanaars bevinden zich in de gevaarlijke Categorie 1 van de KNVB. Bovendien betaalt NAC al jaren niet voor spelers. De laatste voetballer voor wie de Brabanders een transfersom neertelden, was Tim Gilissen, die in 2007 overkwam van Go Ahead Eagles.

"Dat wist ik niet eens", bekent technisch directeur Graeme Rutjes. "We zullen de komende weken bekijken wat we met Danny willen." Rutjes zegt wel expliciet dat hij verder wil met Jordy Buijs en Chelsea-huurling Stipe Perica. "Stipe heeft nog vliegurennodig. Wij zouden het mooi vinden als hij die bij NAC maakt." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner