30.03.2014 17:44

Fledderus: "We kwamen er niet doorheen"

Mark-Jan Fledderus van Roda JC had zondag na de verloren degradatiewedstrijd tegen RKC Waalwijk (0-1) de pest in. Romeo Castelen zette RKC na 22 minuten op voorsprong, waarna de Waalwijkers zich ver op de eigen helft terugtrokken, met succes. "We kwamen er niet doorheen", verzuchtte de aanvoerder van de ploeg uit Kerkrade.

Met nog vier wedstrijden te gaan is Roda hekkensluiter, met twee punten achterstand op nummer zeventien NEC. RKC staat vijf punten boven de Limburgers op de zestiende plek, maar heeft nog een wedstrijd tegoed. "Het gat met NEC is twee punten, er is nog van alles mogelijk", toonde Fledderus zich strijdbaar.

Roda heeft nog een zwaar programma voor de boeg. De degradatiekandidaat krijg AZ en FC Groningen nog thuis en moet nog op bezoek bij FC Twente en Go Ahead Eagles.