03.04.2014 09:40

Koeman: "Zwaarbevochten en onverdiend"

Feyenoord won woensdagavond met 2-1 van Heracles Almelo. Erg gemakkelijk ging dat niet, zag ook trainer Ronald Koeman.

"Zwaarbevochten en misschien wel onverdiend", vond trainer Ronald Koeman zelfs. "Maar ja, die tellen ook. Voor ons gevoel hebben wij ook weleens wedstrijden verloren die wij niet verdienden te verliezen. Het heeft nu niet tegen gezeten. Eigenlijk hebben we maar 20 a 25 minuten goed gespeeld na rust. Toen hadden wij de 1-3 moeten maken, alleen was de bezetting voor het doel niet goed", aldus Koeman tegenover RTV Rijnmond.

Even geleden zag het een stuk minder rooskleurig uit voor Feyenoord. Na het gelijkspel met FC Twente en de nederlaag tegen Ajax dreigde Feyenoord zelfs buiten de top vijf terecht te komen. "Er is wel een moment geweest dat we als technische staf bij elkaar hebben gezeten hoe dit aan te pakken. We wilden het seizoen niet als een nachtkaars uit laten gaan. Dat verdien ik niet, de rest van de staf niet, de spelers niet, het publiek al helemaal niet en de leiding ook niet. Het lijkt erop dat het is aangeslagen, we zijn er nog niet, maar we hebben goede stappen gezet."

Pellè

Komende zondag kan Koeman weer een beroep doen op Graziano Pellè. De Italiaan keert terug na een schorsing van vier wedstrijden. Mitchell te Vrede verving Pellè echter niet onaardig. Toch lijkt Koeman tegen de Brabanders gewoon voor Pellè te kiezen. "Pellè passeren zou wel een grote trucendoos zijn. Misschien heb ik hem wel geprikkeld met de opmerking dat ik erover nadenk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner