03.04.2014 09:49

Jansen: "Teleurstellend resultaat"

FC Twente speelde woensdagavond met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag. De Enschedeërs verloren niet alleen twee punten, maar ook twee spelers.

"Discutabele momenten die niet in ons voordeel waren”, aldus FC Twente-coach Michel Jansen over de beslissingen van scheidsrechter Kevin Blom. De trainer van Twente bedoelde daarmee de rode kaarten van Rasmus Bengtsson en Luc Castaignos. Daarnaast uitte hij ook zijn onvrede over het afgekeurde doelpunt van Castaignos. Toch wilde Jansen hierbij niet te lang stil staan en keek hij voornamelijk na zijn eigen ploeg.

"Dit is voor ons een teleurstellend resultaat. We begonnen het eerste kwartier nog aardig, maar daarna werd het een vlakke wedstrijd. We hadden het gevoel dat we overwicht hadden, maar ook dat we niet echt dreigend waren. Uiteindelijk moet je de wedstrijd naar je toe trekken", aldus Jansen op de website van FC Twente.

"In de tweede helft speelden we in het begin met meer druk en pressie. ADO moest daardoor nog meer tegenhouden. Toen we met tien man kwamen te staan, was het wat onrustig. Uiteindelijk geef je alsnog de gelijkmaker weg. Dan blijf je wel op zoek, maar na de tweede rode kaart was de wedstrijd voor ons klaar. We mochten blij zijn dat ADO niet meer heeft gedaan dan dat het nu deed.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner