11.04.2014 14:26

Vijftal Heraclieden afwezig tegen Utrecht

Heracles Almelo moet het zondag in het uitduel met FC Utrecht zeker zonder vijf spelers stellen. Dario Vujicevic (voet), Oussama Tannane (enkel) en Jeroen Veldmate (overbelasting) zijn geblesseerd, terwijl Kwame Quansah en Milano Koenders geschorst zijn.

Mogelijk is ook Thomas Bruns niet van de partij. De middenvelder heeft een lichte enkelblessure. Trainer Jan de Jonge heeft wel Simon Cziommer en Jason Davidson terug. Cziommer was geschorst, Davidson geblesseerd.

De Jonge mikt op een zege in Utrecht. "We hebben nog punten nodig, dus we moeten zondag een resultaat halen. Dan zijn we niet afhankelijk van anderen en dan is het veel gemakkelijker.''

Tommy Oar

Bij de thuisploeg is Steve De Ridder afwezig wegens een schorsing. Tommy Oar keert daar juist weer van terug. Naast het al langer geblesseerde drietal Yassin Ayoub, Edouard Duplan en Willem Janssen heeft coach Jan Wouters weinig personele problemen.

Na de 4-1 nederlaag bij ADO Den Haag van vorige week, hoopt Wouters dat zijn ploeg de punten tegen Heracles in eigen stadion kan houden. Dan is de kans ook groot dat Utrecht de nacompetitie definitief ontloopt.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner