12.04.2014 22:18

Monaco stelt feestje PSG uit

Paris Saint-Germain moet nog even wachten op het kampioensfeest. De Franse titelverdediger had zondag al de titel kunnen vieren als AS Monaco zaterdag punten zou verspelen op bezoek bij Stade Rennes, maar de nummer 2 van de Ligue 1 maakte geen fout: 0-1. Emmanuel Rivière maakte 10 minuten na rust het enige doelpunt.

Bij Rennes speelde Ola Toivonen (ex-PSV) de hele wedstrijd. De Zweedse aanvaller, die sinds zijn komst in de winter al zes keer scoorde, kon zich echter niet onderscheiden. Monaco staat na 33 wedstrijden tweede met 69 punten, 10 minder dan koploper 'PSG' dat zondag tegen Olympique Lyon speelt. Volgende week staan die clubs ook tegenover elkaar in de finale van de Coupe de la Ligue.