14.04.2014 10:50

Booy: "Dat geeft mij een bepaalde rust"

Foeke Booy heeft een aflopend contract in Deventer, maar de trainer van Go Ahead Eagles zal hoogstwaarschijnlijk ook komend seizoen actief zijn als hoofdcoach van de ploeg uit Deventer. 

"Alle seinen staan op groen”, aldus Booy tegenover De Telegraaf. "Anders wacht ik ook niet zo lang. Maar we gaan pas praten als we definitief veilig zijn met Go Ahead Eagles.” De 51-jarige Fries botste eerder deze maand met de clubleiding. Hij was niet te spreken over de communicatie rond het vertrek van keeperstrainer Harmen Kuperus en de ophanden zijnde nieuwe jeugdopleiding van Go Ahead Eagles.

"Er zijn inderdaad wat dingetjes gebeurd en ik wil zoiets niet meer meemaken. Vorige week heb ik een goed gesprek gehad met Henk ten Cate en John Oude Wesselink, met name over de jeugdopleiding. Daarin is duidelijk geworden dat de verantwoordelijkheid voor het beloftenteam niet bij mij komt te liggen. Dat geeft mij een bepaalde rust. Ik heb met mijn staf namelijk handen en voeten nodig om volgend seizoen weer een eredivisiewaardige groep neer te zetten.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner