23.04.2014 13:44

Gravenbeek: "Ben voor veel clubs interessant"

Giovanni Gravenbeek in actie tijdens PEC Zwolle - Ajax. (9-2-2014)
Giovanni Gravenbeek in actie tijdens PEC Zwolle - Ajax. (9-2-2014)

Giovanni Gravenbeek is na de gewonnen bekerfinale nog altijd niet verzekerd van een nieuwe club. De verdediger annex middenvelder van PEC Zwolle kreeg onlangs te horen dat zijn contract niet verlengd zou worden en aast nu op een nieuwe club.

"Voor mij maakt het niet zo veel uit waar ik terecht kom", stelt Gravenbeek tegenover Voetbal.com. "Als er iets interessants komt uit Nederland dan zal ik hier blijven. Maar als er iets van buitenaf komt, zal ik daar ook zeker naar kijken", beweert de speler van PEC. "Ik heb nog niet met een club gesproken. Ik wacht dat rustig af en concentreer me op de wedstrijden die ik nu nog speel."

Afgelopen zondag maakte PEC korte metten met Ajax (5-1) en stelde zo de bekerwinst veilig. Gravenbeek had als invaller zelfs nog de 6-1 op zijn schoenen liggen. Na een schitterende steekpass van Mateusz Klich kon Gravenbeek alleen op Kenneth Vermeer af, maar de Ajax-goalie kon de inzet ternauwernood met zijn voeten uit het doel tikken. Al met al was Gravenbeek verheugd op de gekregen speeltijd in de finale.

"Spelen is natuurlijk heel belangrijk nu. In deze fase kijken clubs juist naar transfervrije spelers", vervolgt de voormalig speler van onder meer Willem II. "Ik denk dat ik voor heel veel clubs een interessante speler ben. Het is voor mij alleen maar een voordeel als ik aan spelen toekom, want dan kunnen de scouts mij bekijken", besluit een enthousiaste Gravenbeek.

Door: Rijcko Treep

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner