29.04.2014 10:39

Vroege wissel levert Manu dubbel gevoel op

Elvis Manu speelt momenteel op huurbasis voor SC Cambuur. De aanvaller is afkomstig van Feyenoord en nam het afgelopen weekend op tegen die club. Lang duurde zijn optreden niet. Manu werd al in de eerste helft gewisseld door trainer Henk de Jong.

De hoofdcoach wisselde Manu omdat hij ontzettend matig speelde volgens de oefenmeester. Maandag spraken trainer en speler het voorval uit. "Misschien was het wel een juiste beslissing om mij naar de kant te halen", zegt Manu in het Algemeen Dagblad. "Je kunt het als speler van beide clubs nooit goed doen. En wat als ik de winnende goal voor Cambuur had gemaakt? Ik wilde natuurlijk ook dat Feyenoord de voorronde van de Champions League zou halen."

De vleugelaanvaller genoot van het applaus dat hij kreeg van het Legioen. "Het was echt een kippenvelmoment, al die mensen die zo enthousiast klapten toen ik naar de kleedkamer liep. Zonder die wissel had ik dat schitterende moment niet meegemaakt. Dit motiveert mij nog meer om te gaan knallen in de Kuip. Doorbreken bij Feyenoord is en blijft mijn doel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner