01.05.2014 11:42

Türüç: "Kunnen niet verzaken tegen Roda"

Go Ahead Eagles is zeker van nog een jaar Eredivisie. Aanstaande zaterdag krijgt de club uit Deventer bezoek van Roda JC. De Limburgers hoeven echter geen steun van Go Ahead verwachten. The Eagles willen PEC voorbij op de ranglijst.

De fans kwamen de spelers van Go Ahead Eagles kwamen de spelers hoogstpersoonlijk vertellen wat de doelstelling voor komend weekend is. "Dat begon zondag tegen Vitesse al. Toen wij op voorsprong kwamen, hoorde ik onze fans zingen dat we PEC voorbij waren. Gisteren is het ons nog even ingewreven door een aantal supporters. Die kwamen na de training naar ons toe en vertelden dat we niet mesten vergeten dat we PEC kunnen inhalen", zegt Deniz Türüç in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Wat dat zegt? Dat we niet kunnen verzaken. Onze aanhang staat dat niet toe. Dat vind ik prachtig", vervolgt Türüç zijn verhaal. Daarnaast zitten er genoeg scouts op de tribune, die wellicht hopen op een goede prestatie. "Dat speelt mee. Ook voor mij zitten er waarschijnlijk wel weer scouts op de tribune. Eerst was dat een prikkel voor me. Nu minder, omdat ik besef dat ik niet per se een transfer hoef te maken."

"Anderen wel, vanwege een aflopend contract. We hebben de handhaving op eigen kracht afgedwongen. Zaterdag willen we bevestigen dat we die ook verdiend hebben. We gaan gewoon voor de zege. Daar bestaat bij ons helemaal geen twijfel over", aldus de middenvelder.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner