02.05.2014 14:35

Coutinho ontbreekt tegen Cambuur

ADO Den Haag moet het zaterdag in het uitduel met SC Cambuur zonder doelman Gino Coutinho stellen. Hij heeft een enkelblessure. Coutinho verlaat ADO na dit seizoen, wat betekent dat hij zijn laatste wedstrijd voor de Hagenaars al heeft gespeeld.

Roland Alberg, Tom Beugelsdijk en Kevin Jansen ontbreken eveneens in Leeuwarden. Beugelsdijk is geschorst, terwijl Alberg (lies) en Jansen (knie) wegens blessures moeten toekijken.

Ook Danny Bakker moet de laatste wedstrijd van het seizoen laten schieten. De jonge middenvelder heeft vrijdag op de training een botje in een voet gebroken.

Schuiven

Bij Cambuur is het nog niet zeker of Elvis Manu kan spelen. De aanvaller heeft vrijdag een lichte blessure op de training opgelopen. Jody Lukoki ontbreekt door een schorsing. "Voorin moeten we een beetje schuiven, maar dat is helemaal niet erg'', zei trainer Henk de Jong op de website. "Nu kunnen die andere jongens mooi laten zien wat ze waard zijn. Ik heb er alle vertrouwen in.''

Voor beide ploegen staat er niet veel meer op het spel. De play-offs voor Europees voetbal zijn onhaalbaar, terwijl beide teams zich al enige tijd geleden veilig hebben gespeeld.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner