02.05.2014 16:13

Schaars mist ook duel met NAC

Stijn Schaars moet ook het laatste competitieduel van PSV laten schieten. De middenvelder heeft nog steeds te veel last van een knieblessure en zit daarom zaterdag in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op de tribune. Hij krijgt daar gezelschap van de eveneens geblesseerde Jetro Willems en de geschorste Santiago Arias.

PSV-trainer Ernest Faber rekent erop dat het duel met NAC het laatste van het seizoen is. Bij een zege eindigt PSV als vierde en hoeft het niet de play-offs in voor het laatste Europese ticket. "We hebben een kans gekregen van de concurrentie. Die kans moeten we met beide handen aangrijpen'', aldus de tijdelijke vervanger van Phillip Cocu.

Faber gaat ervan uit dat zijn spelers door hebben wat er op het spel staat. "De scherpte was er zeker tijdens de trainingen deze week, maar het gaat erom dat die er zaterdag tijdens de wedstrijd is. Dan moeten we laten zien dat we een team zijn en elkaar bij de les houden voor een goed resultaat.''

PSV hoeft zich in ieder geval niet druk te maken om Rydell Poepon. De Bredase clubtopscorer is er vanwege een ribblessure niet bij. Zijn plek voorin wordt waarschijnlijk ingevuld door Stipe Perica. NAC heeft een punt nodig om er zeker van te zijn de nacompetitie te ontlopen.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner