12.05.2014 09:46

Van der Struijk: "Ik heb me goed gehouden"

Teleurstelling bij Frank van der Struijk na afloop van FC Groningen - Vitesse. (22-3-2014)
Teleurstelling bij Frank van der Struijk na afloop van FC Groningen - Vitesse. (22-3-2014)

Frank van der Struijk heeft inmiddels zijn laatste wedstrijd voor Vitesse gespeeld. De verdediger nam na afloop van Vitesse - FC Groningen op ludieke wijze afscheid.

De verdediger stak na afloop van de met 4-1 verloren wedstrijd zijn middelvingers op naar het publiek en dat kon het Vitesse-publiek wel waarderen. Van der Struijk stak eens twee middelvingers op naar supporters van NEC, omdat zij over zijn moeder zongen. Dat leverde de verdediger de bijnaam Franky Two Fingers en een spandoek op. 

De 29-jarige verdediger mocht tegen Groningen tien minuten voor tijd invallen. "Als je dan er in komt en het publiek zo je naam scandeert; natuurlijk doet dat iets met je", vertelde hij na afloop tegen Omroep Gelderland. "Alles komt naar boven. Dat was wel lastig, maar ik heb me goed gehouden."

Zes jaar lang speelde Van der Struijk voor Vitesse. "In het begin heel moeilijk, maar daarna heb ik met plezier hier gespeeld. Ik ga met een goed gevoel weg hier", aldus Van der Struijk, die nog niets kan zeggen over zijn toekomst. "Op dit moment is er nog niks, dus ik wacht nog rustig af."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner