12.05.2014 10:53

Sinouh: "Nu geloof ik wel in wonderen"

Vreugde bij Khalid Sinouh na afloop van Sparta Rotterdam - NEC Nijmegen. (9-5-2014)
Vreugde bij Khalid Sinouh na afloop van Sparta Rotterdam - NEC Nijmegen. (9-5-2014)

Sparta Rotterdam eindigde dit seizoen als zestiende in de Jupiler League. Aangezien de Rotterdammers al vroeg in het seizoen een periode titel pakten, mag Sparta blijven hopen op promotie.

In de eerste ronde van de play-offs om promotie/degradatie werd FC Eindhoven al aan de kant geschoven. Sparta schakelde vervolgens eredivisionist NEC Nijmegen uit en moet enkel nog zien af te rekenen met FC Dordrecht. Het geloof is inmiddels groot bij Sparta.

"Nu geloof ik wel in wonderen", aldus Khalid Sinouh na afloop van het met 3-1 gewonnen duel met NEC Nijmegen. Sparta is nog maar twee wedstrijden verwijderd van promotie naar de Eredivisie. "We zijn opnieuw de underdog, maar de play-offs blijven wedstrijden op zich. "We zijn vanuit de goot op een wonderbaarlijke manier omhoog geklommen. Dat hebben we met z’n allen gedaan."

"Alle spelers tonen de laatste weken de over-mijn-lijk-mentaliteit en dan zijn we moeilijk te verslaan", aldus de 39-jarige voormalig speler van onder meer RKC Waalwijk en NEC in De Telegraaf. "Als iedereen erin gelooft, dan zie je dat het kan. Dit seizoen was een achtbaan van emoties en ik hoop dat we het volgende week lachend afsluiten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner