15.05.2014 10:36

Falkenburg kiest voor NAC Breda

Tjaronn Chery (l.) en Erik Falkenburg (r.) vechten om de bal tijdens Go Ahead Eagles - FC Groningen. (25-8-2013)
Tjaronn Chery (l.) en Erik Falkenburg (r.) vechten om de bal tijdens Go Ahead Eagles - FC Groningen. (25-8-2013)

Erik Falkenburg vervolgt zijn carrière bij NAC Breda. De middenvelder speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles, maar had een aflopend contract bij AZ Alkmaar. De Bredanaars maken dat donderdag bekend via de officiële kanalen. Falkenburg tekent een contract voor twee seizoenen.

Go Ahead Eagles probeerde Falkenburg langer aan zich te binden, maar de voormalig speler van Sparta Rotterdam, NEC Nijmegen en AZ kiest voor NAC. "Ik heb altijd een warm contact gehouden met trainer Nebojša Gudelj. Ik heb een goed gevoel bij de manier waarop NAC de selectie voor volgend jaar inricht en ben er trots op dat ik in Breda op het middenveld aan de slag kan", zegt de middenvelder op de clubwebsite.

"Erik is een jongen met overzicht en voetballend en scorend vermogen. Hij strijdt bovendien voor elke meter. Met die kwaliteiten is hij een speler die perfect past in de selectie die we voor volgend seizoen voor ogen hebben. Overal waar hij heeft gespeeld was hij een belangrijke speler en ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook voor NAC kan zijn", aldus technische directeur Graeme Rutjes.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner