26.05.2014 14:38

Toivonen kan alweer stap voorwaarts maken

Ola Toivonen verliet afgelopen transferperiode PSV Eindhoven voor een avontuur bij Stade Rennes. Lang kan de Franse club waarschijnlijk niet van hem genieten. Er is volop belangstelling voor de Zweed.

Toivonen tekende afgelopen winter een contract tot medio 2017, maar het lijkt er niet op dat hij die verbintenis gaat uitdienen. "Ja, er is interesse, vrij veel zelfs. Het is een proces om het zo maar te zeggen. We zullen zien wat er gebeurt", zegt Toivonen in gesprek met Fotbollskanalen.

De Zweed presteerde uitstekend in Frankrijk en deed het eerder al prima in Nederland. "Je hebt natuurlijk bewezen dat je in meer dan één competitie doelpunten kunt maken en je je kunt aanpassen aan het spel in de competitie", vervolgt Toivonen zijn betoog.

"Ik sta er niet negatief tegenover om van club te veranderen, als je het zo wilt stellen. Er is een groot verschil met Nederland, daar zat ik bij een topclub. Voetbaltechnisch zat PSV op een ongelooflijk hoog niveau. Nu speel ik bij een ploeg die veel fysieker is. Op technisch vlak is dit een stap terug, maar op fysiek gebied zijn het er twee vooruit", aldus Toivonen,

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner