06.06.2014 14:31

Burnet twee jaar langer bij Groningen

Lorenzo Burnet heeft zijn aflopende contract bij FC Groningen met twee seizoenen verlengt. Sinds 2011 speelt de 23-jarige verdediger voor de Groningers. Zijn contract loopt nu tot 2016.

"Ik ben er hartstikke blij mee. En ook wel trots. Ik zie het namelijk als een beloning voor met name mijn laatste half jaar bij FC Groningen. De eerste seizoenshelft van het afgelopen seizoen moest ik genoegen nemen met een reserverol", licht Burnet toe op de site van de Groningers.

"Uit dit nieuwe contract spreekt waardering en vertrouwen van de technische staf en de clubleiding. De trainer vroeg me tegen het einde van het seizoen wat mijn plannen waren. Hij zei daarbij dat hij me graag wilde houden. Dat deed me goed en daarom wilde ik graag bijtekenen. Ik ga de komende twee jaar laten zien, dat ze geen spijt hoeven te hebben van deze beslissing en dat ze een goede keuze hebben gemaakt. Het is daarbij natuurlijk prachtig dat we met FC Groningen een mooi Europees avontuur gaan beleven. Dat wil ik absoluut meemaken en daar wil ik bij zijn.”

In 2011 stapte Burnet over van Ajax naar FC Groningen. In de daarop volgende seizoenen speelde hij 85 wedstrijden, waarin hij drie keer tot scoren kwam.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner