20.06.2014 18:40

Falkenburg: "NAC ook in dat rijtje"

Erik Falkenburg kijkt uit naar zijn eerste seizoen in het shirt van NAC Breda. De middenvelder kende een goed voetbaljaargang bij Go Ahead Eagles en dat leverde hem een transfer naar het Rath Verlegh Stadion op. Falkenburg laat AZ, de club waar hij eigendom van was, achter zich voor het 'Avondje NAC'.

"Ik ben heel blij geweest met mijn verhuurperiode in Deventer. Ik kon in sommige wedstrijden mijn stempel drukken en we hebben mooie overwinningen geboekt, het was een geweldig seizoen", vertelt de spelverdeler in gesprek met NACourant. "Ik heb wel aangetoond dat ik pas bij volksclubs. NAC kan uiteraard ook in dat rijtje geschaard worden en ik ben ontzettend trots dat volgend seizoen voor NAC mag uitkomen."

Op dit moment vermaakt Falkenburg zich met het volgen van het WK in Brazilië. "Er zijn wat wedstrijden in de nacht die ik oversla, maar verder kijk ik eigenlijk alles. Ik ben een Nederlander en een voetballiefhebber, dus ik ben dan ook gewoon supporter. Ik hoop dat Oranje ver komt, al denk ik dat Argentinië en Brazilië de finale zullen spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner