29.06.2014 14:43

Havenaar en Atsu ontbreken bij Vitesse

Zonder aanvaller Mike Havenaar (27) is Vitesse zondag begonnen aan de eerste training van het nieuwe seizoen. De lange spits is nog steeds op zoek naar een andere club. Christian Atsu was er eveneens niet bij.

Zijn contract bij Vitesse is afgelopen. Hij speelde sinds begin 2012 voor de Arnhemse ploeg. Havenaar gaf eerder dit jaar al te kennen, dat hij wilde vertrekken bij Vitesse. De transfervrije Japanner, van Nederlandse afkomst, staat in de belangstelling van diverse clubs.

Ook Atsu keert niet terug bij Vitesse. De Ghanees werd vorig seizoen gehuurd van Chelsea, maar de Arnhemmers hoeven voor komende seizoen niet op zo'n deal te rekenen. Volgens Voetbal International is er veel interesse vanuit het buitenland voor de vleugelspits. Vooral clubs uit de Bundesliga azen op Atsu.

Marcus Pedersen keert terug van een huurperiode bij Barnsley, maar trainer Peter Bosz ziet het niet zitten in de de Noorse aanvaller. Eerder werd Pedersen al verhuurd aan Vålerenga IF en Odense BK. Vitesse zal dus op zoek moeten naar aanvallende versterkingen.

ANP/Voetbal.com
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner