03.07.2014 12:09

Vertrokken Kwakman miste klik met Gudelj

Kees Kwakman in actie tijdens AZ - NAC Breda. (18-1-2014)
Kees Kwakman in actie tijdens AZ - NAC Breda. (18-1-2014)

Kees Kwakman verruilde onlangs NAC Breda voor het Zuid-Afrikaanse BidVest Wits. De linkspoot had geen klik met trainer Nebojša Gudelj en zag daarom een avontuur in Zuid-Afrika wel zitten.

"Het kwam niet geheel als een verrassing natuurlijk", vertelt Kwakman aan Omroep Brabant. "Uiteindelijk had ik voor mezelf de conclusie getrokken dat ik iets anders moest zoeken. NAC heeft zich netjes opgesteld en meegewerkt." De verdediger annex middenvelder kreeg het afgelopen seizoen naar zijn mening te weinig speeltijd en wilde daarom vertrekken.

"Ik denk dat ik nog steeds een bruikbare speler voor NAC ben, maar je moet af en toe ook aan jezelf denken. Daar speelt bij dat ik ook graag het avontuur wilde. Als je dan niet honderd procent tevreden bent, dan is de keuze uiteindelijk niet moeilijk", vervolgt Kwakman zijn verhaal. "Ik heb eigenlijk weinig problemen met de trainer of de technische staf gehad."

"Het is weleens dat er een klik niet is of dat er iets ontbreekt. Dat was een beetje het geval. Ik heb helemaal geen problemen met de trainer. Dat het niet helemaal een match was, mag duidelijk zijn. Soms loopt het niet zoals je van te voren had bedacht. Het doet wel een beetje pijn, want NAC is toch mijn club geworden in Nederland. Deze club zit in mijn hart. Maar goed, ik ga door de voordeur weg."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner