15.07.2014 09:21

Overgoor blijft Go Ahead Eagles trouw

Sjoerd Overgoor blijft bij Go Ahead Eagles. De middenvelder had in Deventer nog een contract tot medio 2015, maar heeft zijn contract met twee extra seizoenen verlengd. Dat meldt Go Ahead Eagles dinsdag via de officiële kanalen.

Overgoor verruilde in januari 2012 De Graafschap voor Go Ahead Eagles. In Deventer groeide hij uit tot een sterkhouder. Het afgelopen seizoen werd hij zelfs door de supporters verkozen tot 'Eagle van het Jaar'. "De grootste drijfveer om voor twee extra jaren bij te tekenen is dat ik hier belangrijk kan zijn. Het voelt ook zo dat de staf en de spelers op die manier naar me kijken en over me praten. Die waardering is heel belangrijk", aldus Overgoor op de officiële clubwebsite.

"Go Ahead Eagles is een fantastische club en wordt niet voor niets geroemd om zijn supporters. Als juist die mensen mij dan uitkiezen als Eagle van het Jaar is dat wel heel erg mooi. Ik had me al behoorlijk gefocust op het volgend seizoen, maar nu kan ik me helemaal erop concentreren. Ik kan niet wachten op de eerste wedstrijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner