15.07.2014 14:00

Piazon: "De Eredivisie is een leuke competitie"

Lucas Piazon speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Vitesse. Het is nog maar de vraag of de Braziliaan komend seizoen speelminuten gaat maken bij Chelsea, maar hij heeft het in ieder geval naar zijn zin gehad in Arnhem.

"Het was een heel goede ervaring", vertelt de Braziliaan op de clubwebsite van Chelsea. "Ik heb veel wedstrijden gespeeld, iets wat heel belangrijk voor mij is op dit moment. Ik denk dat ik het in het begin goed gedaan heb. Na februari viel het team een beetje terug, maar als je naar het seizoen in z'n totaliteit kijkt denk ik dat het goed verlopen is voor me."

"De Eredivisie is een leuke competitie. Alle ploegen proberen te voetballen en proberen vooruit te spelen. Elk team wil de bal en wil de bal vooral op de grond houden. Ze spelen geen lange ballen, ze proberen altijd te passen. Ik denk dat het een goede competitie is om in te spelen." 

De aanvallende middenvelder annex aanvaller is momenteel weer actief in Londen. "Het is altijd fijn om hier te zijn en vrienden waar ik veel tijd mee heb doorgebracht weer te zien. Ik weet op dit moment nog niet wat er gaat gebeuren, maar ik ben heel blij om hier te zijn. Ik zal in de voorbereiding aan spelen toekomen tot we een beslissing nemen. Ik zal proberen de beste keuze voor mezelf te maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner