22.07.2014 10:29

Lukoki hoopt op PEC: "Maar buitenland ook mooi"

Jody Lukoki sprak maandag met PEC Zwolle-trainer Ron Jans en hield daar een goed gevoel aan over. Toch houd de aanvaller zijn opties open.

PEC Zwolle probeerde net als SC Cambuur de rappe vleugelaanvaller te huren. De Amsterdammers willen Lukoki echter alleen verkopen. "Daarom sprak ik maandag met PEC Zwolle. Het was een oriënterend gesprek met hoofdtrainer Ron Jans over een mogelijke koop", aldus Lukoki tegenover Ajax Showtime.

"Het zou mooi zijn als PEC de middelen bij elkaar kan halen om me over te nemen van Ajax. PEC zou goed zijn voor mijn ontwikkeling. Jans is een trainer van wie ik, denk ik, veel kan leren. In het gesprek met hem kwam het sportieve perspectief bij PEC goed op me over."

Lukoki is op de hoogte van de hoogte van zijn transfersom. "Daarom houd ik mijn opties open. Het buitenland lijkt me ook mooi, maar dan moet ik daar wel perspectief hebben", aldus Lukoki, die mogelijk wel naar PEC Zwolle kan vertrekken bij een vertrek van Kenneth Vermeer en/of Daley Blind. Dan komen Diederik Boer en Kamohelo Mokotjo in beeld als opvolgers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner