27.07.2014 12:13

Update: Ook Arsenal bevestigt komst Ospina

Arsenal lijkt haar tweede keeper voor het seizoen binnen te hebben. Even leek Iker Casillas ook in the picture te komen, maar de club uit Londen heeft alsnog gekozen voor David Ospina, tevens doelman van Colombia.

Na het vertrek van Łukasz Fabiański naar Swansea City en de terugkeer van Emiliano Viviano naar Italië beschikte Arsenal over één keer met ervaring in de Premier League. Wojciech Szczęsny kende in deze voorbereiding geen concurrentie, maar in de vorm van Ospina komt daar nu verandering in. 

Szczęsny is al jarenlang eerste keeper bij Arsenal, maar de Poolse goalie wisselde afgelopen seizoen uitstekende wedstrijden af met pover keeperswerk. 

Hoeveel Arsenal neerlegt voor de goalie is onduidelijk. Ospina beschikte in Frankrijk nog over een contract tot medio 2015.

Update, 27-7-2014, 12:13: 

Na OGC Nice heeft nu ook Arsena de komst van David Ospina bevestigt. Op de clubwebsite wordt de goalie welkom geheten. Volgens Arsenal zelf gaat het om een lange verbintenis.

Over het contract en de transfersom is nog niets bekend. Duidelijk is dat Ospina begint als tweede doelman, maar dat oefenmeester Arsène Wenger de concurrentiestrijd tussen hem en Wojciech Szczęsny met grote belangstelling volgt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner