07.08.2014 11:27

Update: Lukoki definitief naar PEC Zwolle

Jody Lukoki zet zijn loopbaan voort bij PEC Zwolle. De rappe rechtsbuiten wordt door de winnaar van de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal per direct overgenomen van Ajax. Dat meldt De Telegraaf donderdag.

Bij de landskampioen had de 21-jarige Lukoki weinig uitzicht op speeltijd in het eerste elftal. Hij werd vorig seizoen verhuurd aan SC Cambuur.

Lukoki maakte in het seizoen 2010-2011 zijn debuut voor Ajax en speelde in totaal 24 competitieduels voor de Amsterdammers. Daarin scoorde hij vijf keer.

Update: 07-08-2014: 11:27:00

PEC Zwolle heeft zich definitief versterkt met Jody Lukoki. De rappe rechtsbuiten komt over van Ajax en tekent in Zwolle een contract voor drie seizoenen. De Zwolse club maakt het nieuws donderdagochtend via de officiële kanalen bekend.

"Door het eventuele vertrek van Kamohelo Mokotjo en de start van de competitie vrijdag, ben ik gelukkig dat het zo snel is gelukt om Jody te contracteren. Deze aanvaller heeft vorig seizoen bewezen een constante dreiging te vormen voor elke verdediging. Met zijn snelheid en individuele actie, heeft hij het in zich om vanuit het niets iets te creëren. Het doet mij goed dat het is gelukt om Jody voor langere tijd vast te leggen", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubwebsite.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner