07.08.2014 13:47

Deckers: "Wij gaan iedereen verrassen"

Jordy Deckers brengt redding tijdens Excelsior - FC Den Bosch. (11-05-2014)
Jordy Deckers brengt redding tijdens Excelsior - FC Den Bosch. (11-05-2014)

Excelsior is komend seizoen terug op het hoogste niveau in Nederland. Doelman Jordy Deckers is daar ontzettend blij mee en is van mening dat de Kralingers kunnen verrassen. 

De Rotterdammers beginnen zaterdag met een uitwedstrijd tegen NAC Breda. "Ik kijk daar naar uit", vertelt de sluitpost op de clubwebsite van Excelsior. "Wij gaan iedereen verrassen", aldus Deckers, die onlangs zijn contract verlengde. "Dat ik een aanbieding voor nog twee seizoenen kreeg, deed mij goed. Daaruit sprak waardering. Ik hoefde er ook niet lang over na te denken. Ik heb inmiddels twee kinderen en geen zin om af te wachten of risico’s te nemen. Bovendien heb ik het prima naar mijn zin hier bij Excelsior."

De 25-jarige goalie heeft inmiddels heel wat meegemaakt bij Excelsior. "Hoogtepunten en dieptepunten. Eerst degraderen uit de Eredivisie, het jaar erna een na laatste in de Jupiler League en afgelopen seizoen promoveren via de play-offs. Ik ben blij dat ik dat allemaal heb mogen meemaken en nu beginnen we aan een nieuw avontuur in de Eredivisie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner