08.08.2014 10:15

Go Ahead Eagles huurt Lewis van AZ

Fernando Lewis mag zich het komende seizoen gaan bewijzen bij Go Ahead Eagles. De vleugelspeler wordt gehuurd van AZ, waar hij nog een contract heeft tot medio 2016.

De club uit Deventer heeft tevens een optie tot koop bedongen, wanneer Lewis goed bevalt. Tot op heden kwam de 21-jarige Lewis tot zeven competitieduels in het eerste van AZ, waar hij in 2011 al zijn debuut mocht maken.

Vorig seizoen speelde de vleugelspits al een aantal minuten mee namens AZ in de Adelaarshorst. "Toen heb ik echt meegemaakt hoe het er hier aan toegaat", vertelt de nieuwste aanwinst van Go Ahead. "Dan denk je wel: dit wil ik uiteindelijk ook meemaken. Daarvoor ben je voetballer. Toen ik hoorde dat Go Ahead Eagles me wilde hebben, dacht ik meteen aan die wedstrijd in Deventer."

Lewis heeft toen gesproken met een aantal spelers van GAE. "Ik heb bij Ridgeciano Haps, Giliano Wijnaldum, Lesly de Sa en Erik Falkenburg informatie ingewonnen over de club, en zij waren allemaal zeer positief. Toen wist ik zeker: Ik wil naar Go Ahead Eagles. Het gevoel is hier goed. De club, en ook de selectie, is één familie. Zij hebben mij nodig, en ik hen", besluit Lewis.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner