11.08.2014 15:55

'Feyenoord richt vizier op Guidetti'

John Guidetti in actie tijdens de oefenwedstrijd Hearts - Manchester City. (18-7-2014)
John Guidetti in actie tijdens de oefenwedstrijd Hearts - Manchester City. (18-7-2014)

Technisch directeur Martin van Geel zou volgens het Algemeen Dagblad de gesprekken met het management van John Guidetti hebben geopend. De Zweedse spits moet in Rotterdam de opvolger van Graziano Pellè worden.

Volgens de krant moet Guidetti een kleine vijf miljoen euro kosten. In een eerder stadium was het prijskaartje van de Zweedse aanvaller aanzienlijk lager. Destijds zouden de Engelsen ongeveer 2,5 miljoen euro vragen voor de vijfde spits van Manchester City. Zolang Guidetti niet definitief is aangetrokken blijven Duván Zapata en Bas Dost in beeld, maar het is niet aannemelijk dat Zapata of Dost komend seizoen voor Feyenoord zal spelen.

Rafael Benítez is namelijk niet van plan om Zapata te laten gaan, terwijl VfL Wolfsburg ook niet van plan is om Dost van de hand te doen. Guidetti liet twee seizoenen een sterke indruk achter bij Feyenoord. De Zweed was goed voor twintig doelpunten in 23 wedstrijden, maar moest vervolgens geblesseerd toekijken wegens een mysterieuze virusinfectie. Guidettie, die nog een contract voor één seizoen heeft in Manchester, zou geïnteresseerd zijn in een terugkeer naar Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner