14.08.2014 15:15

Rutten vrijdag nog zonder Kâzim-Richards

Feyenoord-trainer Fred Rutten kan vrijdagavond nog geen beroep doen op Colin Kâzim-Richards. Er staat dan een thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen op programma, maar de Turkse Engelsman zal daar niet bij aanwezig zijn.

"Ik denk dat hij nog tijd nodig heeft", vertelt Rutten aan RTV Rijnmond. Kâzim-Richards wordt door Feyenoord voorlopig gezien als spits, maar mocht Bas Dost, John Guidetti of Duván Zapata alsnog naar Rotterdam-Zuid vertrekken, dan gaat hij op de flank spelen. Vrijdag zal Mitchell te Vrede gewoon in de spits staan. "Die kans is heel groot", aldus Rutten.

Ook de naam van Samuel Eto'o is in Rotterdam gevallen. "Ik had Eto'o ook wel willen hebben, maar deze club moet eerst financieel gezond zijn. En een grote naam is geen garantie voor succes." Daarnaast is de hoofdtrainer van Feyenoord niet te spreken over de vele kunstgrasvelden in Nederland. "Kunstgras moet een thema worden in Nederland. Liefhebbers willen op gewoon gras spelen. Dat is al een verschil met afgelopen zondag."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner