19.08.2014 09:30

Van der Wiel over Brandão: "Wat een gek"

Gregory van der Wiel moet voorlopig even rust nemen. De verdediger van Paris Saint-Germain liep tijdens het duel met SC Bastia een scheurtje in zijn rugwervel op. 

"Nu doe ik even niets. Daarna ligt het aan de pijn of ik al snel weer het veld op kan", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. Brandão, die na afloop een kopstoot uitdeelde aan Thiago Motta en daarmee zijn neus brak, was de oorzaak van de blessure. "Wat een gek. Die moet lang van de velden wegblijven."

Van der Wiel liet zich niet meteen vervangen. "Ik heb in die eerste helft nog twintig minuten doorgespeeld en nog een assist gegeven ook, maar in de rust besloot ik er toch uit te gaan." De Nederlandse verdediger is niet erg ongerust.

"Dat klinkt erger dan het is, hoor", aldus Van der Wiel, die ook het verhaal van Neymar kent. Die liep tijdens het WK een vergelijkbare blessure op en had geluk dat het niet al te ernstig was. Van der Wiel denkt daar liever niet aan. "Als dit, als dat, daar heb je niks aan. Het is wat het is, het komt snel weer goed. Ik ga uit van een paar weken."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner