19.08.2014 10:29

Josimar Lima keert terug naar Dordrecht

FC Dordrecht maakt dinsdag de terugkeer van Josimar Lima bekend. Afgelopen winter vertrok de verdediger nog naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar hij heeft nu een contract voor één seizoen in Dordrecht getekend.

Technisch directeur Marco Boogers is blij met de terugkeer van Lima. "Josi is een killer. Fysiek ijzersterk. Een extra slot op de deur en dat is geen overbodige luxe met onze, aanvallende manier van spelen. Hij wist dat we hem graag terug wilden en doordat die wens wederzijds bleek, konden we uiteindelijk snel zaken doen. Het is nu wachten op de vrijgave vanuit de Emiraten, maar dinsdag sluit Josi al wel aan bij de training van de A-selectie", aldus Boogers op de clubwebsite van Dordrecht.

De kans is klein dat Lima komend weekend al inzetbaar is. Lima, die overkomt van Al Sha'ab moet wellicht nog langer wachten op zijn rentree. Al Sha'ab heeft volgens de FIFA reglementen maximaal dertig dagen om Lima vrij te geven. "Maar wij doen er alles aan om dat proces te versnellen", aldus de technisch directeur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner