19.08.2014 14:50

Perica keert vol vertrouwen terug naar Breda

Stipe Perica keerde onlangs definitief terug bij NAC Breda. De Kroatische aanvaller wordt ook dit seizoen op huurbasis overgenomen van Chelsea. Perica had ook voor een andere club kunnen kiezen, maar wilde terugkeren naar Breda.

De Kroaat voelt zich thuis in Breda. "Absoluut. Dit is mijn tweede huis. De stad, de mensen, het stadion, de supporters: ik voel me goed hier. Ik ken er iedereen en heb veel vrienden gemaakt", aldus de aanvaller, die bewust koos voor Breda. "Er was ook interesse uit Spanje. Twee clubs uit de Primera División wilden me hebben."

Om welke clubs het gaat kan Perica niet zeggen. "Nee, ik kan niet zeggen welke clubs", vervolgt de spits zijn verhaal. "Bij NAC weet ik echter dat ik beter word en veel minuten kan maken. Ik heb twee goede coaches van wie ik dagelijks veel kan leren", aldus Perica tegenover BN/De Stem.

Perica legt komend seizoen de lat hoog voor zichzelf. "De supporters mogen wat van mij verwachten. Ik ben een jaar verder en heb mezelf ontwikkeld als voetballer. Of ik de druk aan kan? Ik voel geen druk. Ik ben er klaar voor. Het is normaal dat ze meer van mij verwachten. Ik ben een jaar ouder, een jaar verder. Als je mij vergelijkt met vorig seizoen, dan ben ik beter geworden. Ik vind het prettig als mensen iets van me verwachten. In dit geval is dat ook logisch."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner