22.08.2014 15:23

Aanwinst Mahi meteen in selectie Groningen

Op het zware, natte veld van Het Kasteel vechten Danzell Gravenberch (l.) en Mimoun Mahi (r.) een duel uit. (09-05-2014)
Op het zware, natte veld van Het Kasteel vechten Danzell Gravenberch (l.) en Mimoun Mahi (r.) een duel uit. (09-05-2014)

Erwin van de Looi is van plan om zijn nieuwste aanwinst Mimoun Mahi meteen op te nemen in de wedstrijdselectie. Dit heeft de trainer laten weten in een interview op de clubwebsite.

Mahi kwam afgelopen week over van Sparta en kan gezien worden als de vervanger van Filip Kostić. Het enige wat een debuut voor FC Groningen in de weg kan staan, is de afsluitende training, zo laat Van de Looi weten.

"Als alles rond is, neem ik hem zeker mee. Hij is wedstrijdfit en heeft gewoon gespeeld bij Sparta. Als de training morgen goed verloopt, zit hij gewoon bij de achttien", vertelt de trainer, die overigens met een flink aantal blessures kampt.

Lorenzo Burnet is er na een operatie voor langere tijd niet bij, terwijl Nick Bakker woensdag door zijn knie ging en opnieuw geblesseerd raakte. Ook Johan Kappelhof, Jarchinio Antonia en Maikel Kieftenbeld zijn niet honderd procent fit. FC Groningen neemt 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner