24.08.2014 16:44

Clasie baalt van Feyenoord

Aanvoerder Jordy Clasie van Feyenoord vond zondag de ontnuchterende thuisnederlaag tegen FC Utrecht (1-2) volstrekt onnodig. "Dit kunnen we alleen onszelf verwijten", sprak de spelbepalende middenvelder hoofdschuddend. "Bij de rust hadden we al met 2-0 of 3-0 op voorsprong moeten staan. We hebben het onszelf veel te moeilijk gemaakt."

Clasie was redelijk tevreden over de eerste helft. "We waren heer en meester", liet hij bij FOX Sports weten. "We speelden fel, goed en dominant. We waren aanwezig en zo hoort het ook in De Kuip. Daar moeten we altijd voor de winst gaan. We hebben echter te veel kansen gemist. En dan weet je in het voetbal dat de bal er aan de andere kant bij de eerste kans van de tegenstander er meteen invliegt."