24.08.2014 19:31

AS Saint-Étienne verspeelt eerste punten

In de Franse voetbalcompetitie heeft AS Saint-Étienne zondag de eerste punten verspeeld. Op eigen veld speelde de formatie van coach Christophe Galtier gelijk tegen Stade Rennes. Het bleef 0-0. Saint-Étienne had zijn eerste twee wedstrijden gewonnen.

Vlak voor rust kreeg Mevlut Erding de beste kans voor de thuisclub. De Turk miste een strafschop.

Bordeaux leidt na drie speelrondes, met het maximale aantal punten. De club heeft na een aantal magere jaren de smaak kennelijk weer te pakken in Ligue 1. Zaterdagavond werd de uitwedstrijd tegen OGC Nice met 3-1 gewonnen.

Voorsprong

De thuisclub kwam door Alexy Bosetti vroeg op voorsprong. De Malinees Cheick Diabaté maakte voor rust gelijk uit een strafschop. In de tweede helft beslisten Nicolas Maurice-Belay en Grégory Sertic de wedstrijd in het voordeel van Bordeaux.

Evenals Saint-Étienne heeft Lille zeven punten.