27.08.2014 10:29

'Arsenal richt vizier op Cavani'

Arsenal moet snel handelen op de transfermarkt. Afgelopen weekend liep Oliver Giroud een blessure op en de Fransman lijkt voorlopig uitgeschakeld te zijn. Arsène Wenger wil nu Edinson Cavani losweken bij Paris Saint-Germain.

De spits van de Parijzenaars werd in het verleden al in verband gebracht met een transfer naar Chelsea, Manchester City en Manchester United. Arsenal kan nu aan dat rijtje worden toegevoegd. Na de blessure van Giroud heeft Arsenal een probleem voorin. Wenger kan enkel een beroep doen op Yaya Sanogo, terwijl Lukas Podolski ook op die positie uit de voeten kan.

Volgens The Express is Wenger van plan een bod van zestig miljoen euro uit te brengen op de Uruguayaanse spits van Paris Saint-Germain. Vooralsnog is het onbekend of de Fransen willen meewerken aan een transfer van Cavani. De Parijzenaars betaalden in een eerder stadium vijftig miljoen euro voor de komst van David Luiz. Wil PSG geen problemen krijgen met de Financial Fair Play, dan is een bedrag van zestig miljoen euro welkom.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner