13.09.2014 09:00

Monaco loopt tegen volgende klap aan

AS Monaco is niet alleen Radamel Falcao kwijt, maar ook de weg. De Zuid-Franse miljoenenploeg, die zijn Colombiaanse sterspeler verhuurde aan Manchester United, leed vrijdagavond in de vijfde wedstrijd van het seizoen de derde nederlaag. Dat gebeurde op bezoek bij Olympique Lyon, dat een nog slechtere competitiestart in de Ligue 1 kende: 2-1.

Lyon kwam na een half uur op voorsprong door een doelpunt van de Algerijn Nabil Fekir. Steed Malbranque deed het voorbereidende werk. De Argentijn Lucas Ocampos maakte nog voor rust gelijk. Ver in de tweede helft besliste Corentin Tolisso het duel. Maarten Stekelenburg keek bij de Monegasken werkeloos toe. De Kroaat Danijel Subasic kreeg opnieuw de voorkeur tussen de palen.