14.09.2014 09:46

Geen paniek bij blunderende Zoet

Met een blunder leidde doelman Jeroen Zoet de nederlaag van PSV bij PEC Zwolle in. De keeper liet enkele minuten voor rust een houdbaar schot van Jesper Drost door zijn handschoenen glippen. ''Ik probeerde mijn handen er achter te krijgen, maar dat lukte niet en die bal dwarrelde er in. Vervelend'', zo was de nuchtere reactie van Zoet.

In de tweede helft moest de PSV-doelman ook het antwoord schuldig blijven bij een schitterende vrije trap van Joost Broerse. Ben Rienstra gooide de wedstrijd in het slot met de 3-1. ''In de tweede helft domineerden we, maar we konden geen grote kansen creëren. We hebben deze wedstrijd dan wel verloren, maar er is geen paniek bij ons hoor. Donderdag spelen we gewoon weer een wedstrijd.''