15.09.2014 14:48

Update: Depay minimaal zes weken 'out'

Al vroeg in het duel tussen PEC Zwolle en PSV krijgt Memphis Depay last van zijn bovenbeen. Niet veel later verlaat hij het veld van het IJsseldeltastadion. (13-09-2014)
Al vroeg in het duel tussen PEC Zwolle en PSV krijgt Memphis Depay last van zijn bovenbeen. Niet veel later verlaat hij het veld van het IJsseldeltastadion. (13-09-2014)

Memphis Depay moest zaterdagavond al vroeg in de wedstrijd het speelveld verlaten in het duel tussen PEC Zwolle en PSV. De smaakmaker van de Eindhovenaren had last van zijn bovenbeen, maar de ernst van de blessure is nog niet bekend.

De PSV-aanvaller zal maandag een mri-scan ondergaan en dan zal blijken hoe ernstig de blessure is. Trainer Phillip Cocu en aanvoerder Georginio Wijnaldum spreken zich in De Telegraaf uit over hun vrees dat ze Depay lang moeten missen.

"Het zou een aderlating zijn als we hem een paar duels niet kunnen gebruiken, want Memphis kan het verschil maken", vertelt Cocu. Wijnaldum vult hem aan: "Memphis is een heel belangrijke speler voor ons. Niet alleen door zijn acties en zijn goals, maar hij bindt ook meerdere tegenstanders, waardoor anderen gemakkelijker kunnen voetballen. Het zou heel slecht nieuws zijn als hij er langere tijd uitligt. Laten we hopen dat het meevalt."

Update 15-09-2014 14:42:29: Lies- en bovenbeenblessure voor Depay

PSV-watcher Rik Elfrink meldt op Twitter dat Memphis Depay beschadigingen aan zijn lies én bovenbeen heeft opgelopen in het duel met PEC Zwolle. Hoe lang de PSV'er 'out' is, meldt hij niet.

Update 15-09-2014 14:48:10: Depay minimaal zes weken 'out'

Rik Elfrink meldde op Twitter al dat Memphis Depay een lies- en bovenbeenblessure heeft opgelopen en een andere clubwatcher, Thijs Slegers, vult hem aan. Slegers meldt dat PSV het minimaal zes weken moet stellen zonder smaakmaker Depay. Een flinke aderlating voor het team van Phillip Cocu.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner