15.09.2014 11:33

Peterson: "Genoten van de sfeer en de fans"

Kristoffer Peterson en Rubio Rubin konden er zondag niet voor zorgen dat FC Utrecht de volle buit pakte tegen ADO Den Haag. Eerstgenoemde maakte tegen de Hagenaren zijn thuisdebuut en dat is hem goed bevallen.

Op de clubwebsite van FC Utrecht laat hij weten dat hij genoten heeft van zijn debuut in de Galgenwaard. "Maar ik ben teleurgesteld over het resultaat. In de tweede helft lukte het me vaker mijn directe tegenstander te passeren", aldus de 19-jarige Zweed. "Dat wil ik dit seizoen nog veel vaker gaan doen, natuurlijk. Ik heb genoten van de sfeer en de fans. Dat was geweldig. De uitslag niet, maar dat gaan we de volgende keer beter doen."

Rubin, die tegen ADO Den Haag als spits fungeerde, vult hem aan. "We deden ons best, maar hun verdediging stond als een huis. We kwamen er niet vaak genoeg doorheen. Ik had gehoopt van ADO Den Haag te winnen, maar dat lukte helaas niet. Zelf kan ik beter dan ik vandaag heb laten zien. We zijn een jong team, het ging deze keer met vallen en opstaan. Maar ik heb er vertrouwen in dat we de komende wedstrijden overwinningen ga boeken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner